Logo Design Studio

Logo Design Studio

Christian der står bag Logo Design Studio, er en Danmarks bedste logo designere. Gennem snart 20 år, har han lavet logo design til foreninger, organisationer og virksomheder i alle størrelser overalt i verden.

Christian går altid efter at designe logoer i en tidsløs stil der styrer fri om trends, så logoet også fremstår troværdigt og lækkert om 5, 10 og 20 år.

Logo Design Studio blev oprettet for at levere en hjemmeside der udelukkende fokuserer på logo design, og ikke alt muligt andet indenfor den grafiske verden.

Som logo designer fokuserer Christian altid på at levere den højest mulige kvalitet og ikke mindst service. I et tæt samarbejde med virksomheden udvikles det unikke logo, og der leveres altid en logobank, som indeholder diverse versioner af logoet i alle de nødvendige filtyper. Her finder man ai-filer, pdf-filer, png-filer, svg-filer og jpg-filer til brug for de sociale medier.

På hjemmesiden finder man et stort udvalg af de firmalogoer Christian har designet gennem tiden. Man finder også en portfolio med masser af cases der viser logoerne i brug. Kig forbi hans hjemmeside, få inspiration, læs mere om processen, om logobanken og tag kontakt til Christian hvis din virksomhed overvejer et nyt logo.

Copyright 2024 - Pilanto Aps