Waitly

Waitly

Find en lejebolig i København

Boligmarkedet kan kan være svært at gennemskue, og der er mange om buddet, når det gælder om at finde en bolig – hvad enten det er lejebolig, andelsbolig eller ejerbolig. Markedet er eksploderet de seneste par år, og særligt i de større byer er det et problem. Derfor kan det være en god idé at stå på venteliste – på den måde undgår man den stressende boligjagt.

Boligsøgende mangler transparent og nem platform til at finde deres næste bolig, det gælder for både andelsboliger og lejeboliger. Derfor er Waitly trådt ind på lejeboligmarkedet, for at skabe den samme transparente platform, som de er lykkedes med at skabe på andelsboligmarkedet.

En transparent platform

Waitly er en transparent platform der er til for at hjælpe med at administrere ventelister og dermed automatisere administrative processer, og sikre overholdelse af GDPR. Platformen kan også hjælpe boligsøgende med at få et bedre overblik over boligmarkedet. På Waitly kan du finde ventelister som passer til dine kriterier, hvad enten du ønsker at købe eller leje. Derudover kan du også nemt få overblik over, hvornår du vil blive tilbudt en bolig da du altid kan følge din placering på ventelisten, samt se hvor mange andre som står skrevet op.


https://waitly.dk/lejebolig/
Copyright 2024 - Pilanto Aps